Sociale zekerheidsplanning: een noodzakelijke stap naar pensionering

[ad_1]

Wanneer u zich klaarmaakt om met pensioen te gaan, moet u ervoor zorgen dat uw geld is ingesteld. U moet niet alleen plannen voor onverwachte kosten, zoals medische rekeningen, maar u moet ook kijken naar welke middelen u van de overheid verwacht te ontvangen. Sociale zekerheidsplanning moet deel uitmaken van uw overwegingen vóór pensionering.

De meeste mensen zijn van plan om op 62-jarige leeftijd met pensioen te gaan. Hoewel dat misschien de beste tijd lijkt om van je leven na het werk te gaan genieten, is het misschien niet echt de beste tijd om te beginnen met tekenen van de overheid. De gemiddelde uitbetaling bij 62 is $ 17.200 per jaar, onder een leefbaar loon. Als u echter wacht tot de leeftijd van 67 jaar, kunt u 43 procent meer krijgen met een jaarlijkse uitkering van $ 24.600. Degenen die kunnen wachten tot de leeftijd van 70 om te beginnen met tekenen, kunnen maar liefst $ 30.500 verdienen, een stijging van 77 procent ten opzichte van wat ze op 62-jarige leeftijd zouden hebben ontvangen.

Door op jongere leeftijd te tekenen, beperk je je eigenlijk tot dat verdienpotentieel. Dit kan het voor gehuwde paren onmogelijk maken om hun levenslange voordelen te verhogen, wat had kunnen worden bereikt door slechts een paar jaar te wachten. Aan de andere kant kan het zijn dat u door te wachten geld achterlaat bij de overheid als u onverwachts overlijdt. Wanneer u probeert de beste pensioenleeftijd te bepalen, moet u rekening houden met uw huidige gezondheidssituatie voordat u uw uitkering aanvraagt ​​of uitstelt.

Rekenmachines kunnen helpen meten

Er zijn rekenmachines die u kunnen helpen bij het bepalen van de beste leeftijd om met pensioen te gaan en om u te helpen bij het plannen van uw sociale zekerheid. De meeste van deze instrumenten zijn erop gericht om rekening te houden met uw inkomen en te bepalen op welke leeftijd u het meeste geld krijgt, ongeacht de burgerlijke staat.

Er is echter ook een nieuwere rekenmachine die rekening houdt met de burgerlijke staat. Vaker blijkt uit deze berekening dat de jongere, minst verdienende echtgenoot eerder met pensioen zou moeten gaan. Een oudere, meer verdienende echtgenoot moet echter wachten tot de leeftijd van 70 jaar wanneer de voordelen zijn gemaximaliseerd.

Gebruik andere middelen om de eindjes aan elkaar te knopen voor een tijdje

U hoeft niet te blijven werken om maximaal te profiteren van de voordelen. In plaats van van de overheid te putten zodra u met pensioen gaat, kunt u sparen, 401 (k) of IRA’s gebruiken om te leven. Door de tijd voordat u een uitkering aanvraagt ​​te verlengen, verhoogt u uw inkomen aanzienlijk.

Voor de meeste mensen is socialezekerheidsplanning een belangrijke stap die over het hoofd wordt gezien in het algemene schema van voorbereiding op pensionering. Voor meer dan de helft van de niet-gehuwde ontvangers kan overheidsgeld ten minste 80 procent van het inkomen uitmaken. Echtparen zijn eerlijker beter, want er zijn twee bronnen van pensioen, maar een derde is nog steeds afhankelijk van de toelage voor ten minste 80 procent van hun uitkeringen. Het is daarom noodzakelijk om te weten hoeveel u kunt ontvangen.

Het loont de moeite om wat onderzoek te doen en erachter te komen wat de beste leeftijd is om te beginnen met opnemen tijdens uw planningssessies voor de sociale zekerheid. Een zorgvuldige planning kan u of uw echtgenoot redden van financiële problemen naarmate u ouder wordt.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *