Seks als competitieve sport en entertainment

[ad_1]

Het is nogal bizar dat mannen veel meer geïnteresseerd zijn in vrouwelijk orgasme dan vrouwen zelf. Als vrouwen van seks houden, waarom maakt het dan een man uit wat er wordt gezegd over hun reacties erop? Het feit dat vrouwen niet zo enthousiast zijn over seks als mannen zouden willen, zorgt ervoor dat mannen vrouwen onder druk zetten. Deze druk zorgt er op zijn beurt voor dat sommige vrouwen een orgasme faken of een fictief enthousiasme voor seks belijden. Door het idee te promoten dat geslachtsgemeenschap een vrouwelijk orgasme veroorzaakt, kan een man zijn egoïstische behoefte aan seksuele bevrijding omzetten in een onbaatzuchtig verlangen om een ​​minnaar te plezieren. Dit mannelijke gedrag is de manier waarop een man seksuele toestemming en emotionele acceptatie van vrouwen krijgt.

Stel je een wereld voor waar een uitheemse soort alle vrouwen heeft vermoord. Ze zijn een mensenras, veel sterker dan aardse mensen. De aliens vinden aardse mannen aantrekkelijk en natuurlijk zijn de aliens de penetrators. De aliens zijn zo opgewonden door de anus van mannen dat ze aannemen dat aardse mannen anaal gepenetreerd willen worden. Aardse mensen worden niet opgewonden door deze activiteit. Ze bieden het omdat ze geen keus hebben. De aliens kijken graag naar afbeeldingen van mannenanus. Ze houden ook van afbeeldingen die hun eigen penissen laten zien die de anussen van de mannen van de aarde binnendringen. Ze gaan ervan uit dat mannen van hetzelfde moeten genieten. De beelden zijn vervalst om de indruk te wekken dat aardse mannen door buitenaardse wezens gepenetreerd willen worden. Sommige aardse mannen suggereren dat ze van deze activiteit genieten omdat ze geld willen verdienen of populair willen zijn bij de buitenaardse wezens. De meeste aardse mannen zeggen niets (de aliens luisteren nooit naar bezwaren), maar ze staan ​​erop dat de beelden worden gecensureerd.

Er zijn altijd veel meer mannen op zoek naar seks dan er ontvankelijke (of schijnbaar ontvankelijke) vrouwen zijn. Clubs en bars laten mannen betalen, terwijl vrouwen gratis naar binnen gaan. Mannen wordt verzocht een partner mee te nemen, maar alleenstaande vrouwen zijn welkom. De onbalans tussen de mannelijke vraag naar seks en het aanbod van vrouwen is een constante bron van frustratie voor veel alleenstaande en getrouwde mannen.

Vroeger heette het wifeswapping, maar tegenwoordig wordt de meer unisex-term swinging gebruikt. Mensen ontmoeten elkaar om gemeenschap te hebben met volslagen vreemden. Sommige mensen vinden dit extreem erotisch, terwijl anderen het juist het tegenovergestelde vinden vanwege het gebrek aan emotionele context. Vrouwen genieten ervan om seksueel bewonderd te worden, maar de belangrijkste motivatie komt van hun mannelijke partners.

Zowel heteroseksuele als homoseksuele mannen kunnen geobsedeerd raken door hun eigen prestaties en die van een geliefde alsof seks een competitieve sport is. Na verloop van tijd kan deze benadering van seks echter ontevredenheid veroorzaken. Op de langere termijn halen de meeste mensen meer tevredenheid uit relaties die gebaseerd zijn op een gevoel van emotionele band met een minnaar. De niet-orgastische aspecten van seks, zoals anticipatie en het opbouwen van opwinding, kunnen ook plezierig zijn.

Er is niets dat een vrouw kan doen om geslachtsgemeenschap mogelijk te maken. Maar als ze zich tot een man aangetrokken voelt, kan ze haar bereidheid aangeven. Vrouwen vullen de seksualiteit van mannen aan, niet door een vergelijkbare focus op hun eigen opwinding te hebben, maar door zich te verhouden tot de mannelijke fantasieën die helpen bij mannelijke opwinding. Wanneer een vrouw een man verleidt, kan ze seksueel gedrag gebruiken dat hem verleidt om gemeenschap met haar te hebben door erotische opwinding te bieden die hem opgewonden maakt.

Een vrouw waardeert een man als een sociale aanwinst (die status en ervaring heeft). Maar een man waardeert een vrouw als een seksuele aanwinst. Een jonge vrouw is een trofee vanwege haar aantrekkelijkheid en haar onervarenheid. Een man geniet ervan te weten dat zijn geliefde niet alleen aantrekkelijk is voor hemzelf, maar ook voor andere mannen. Een man geniet van de voldoening dat een aantrekkelijke vrouw hem als minnaar kiest.

Wanneer een man speciale aandacht besteedt aan een vrouw, is ze van nature gevleid. De hele tijd dat hij haar bewondert of met haar praat, weet ze in haar hoofd bewust of onbewust dat hij seks met haar wil hebben. Misschien vindt ze het leuk om hem te belonen voor zijn bewondering in de hoop dat hij van haar houdt. Als hij de volgende dag naar een andere vrouw verhuist, voelt ze zich verraden. Ze heeft hem haar liefde aangeboden en hij heeft het vertrapt. Vrouwen begrijpen niet hoe seks zo belangrijk kan zijn voor mannen en toch zo triviaal. Voor mannen lijkt seks vaak slechts een fysieke basisbehoefte te zijn. Sommige mannen hebben geen interesse in vrouwen als mensen. Ze willen gewoon de erotische afwisseling en het gevoel van verovering.

Verslavingen worden gekenmerkt door dwangmatig gedrag. Voor mannen draait seksverslaving vaak om een ​​obsessie voor porno. Dit veroorzaakt problemen vanwege de mismatch met de werkelijkheid. Vrouwen daarentegen gebruiken seks om liefde te vinden. Onervaren vrouwen denken vaak dat mannen van hen zullen houden als ze seks aanbieden. Mannen verbinden seks en liefde niet per se met elkaar. Perverse mannen trouwen vaak met vrouwen die minder promiscue zijn omdat ze seksuele loyaliteit bij vrouwen waarderen, ook al zijn ze er misschien niet klaar voor om het zelf aan te bieden.

Ze kan zeggen dat ze 5 orgasmes heeft gehad en je zult geen manier hebben om haar ongelijk te bewijzen. De waarheid is wat de man zelfs zou willen bewijzen dat ze ongelijk had. We geloven allemaal graag dat we het goed hebben vastgelegd, dus wie gaat het echt in twijfel trekken, tenzij het een vreselijke prestatie (handeling) van haar kant was. (Stephan Labossiere 2012)

Leave a comment