Investeren in goud en zilver voor uw pensioen

[ad_1]

De controle over uw pensioenonderneming nemen met een zelfgecoördineerde IRA in zilver is de basis voor oprechte gevoelens van sereniteit, rekening houdend met het einddoel om volledige controle te hebben over het fysieke waardevolle metaal. Zelfgecoördineerde individuele pensioenrekeningen bieden speculanten veel aanpassingsvermogen voor ondernemingen. De belangrijkste soorten ondernemingen die door de controles van de Internal Revenue Service niet zijn toegestaan, zijn bescherming tegen rampen en verzamelobjecten. Dit houdt in dat u fysiek zilver en verschillende waardevolle metalen kunt kopen met een zelfgecoördineerde IRA. De IRS staat alleen bepaalde soorten gouden munten en staven toe.

Een zelfgecoördineerde IRA is een individuele pensioenrekening met zijn ondernemingen onder de volledige controle van de speculant. De reden dat veel individuen bijdragen met zelfgecoördineerde IRA’s is een direct gevolg van de bijna grenzeloze speculatieflexibiliteit. De enige dingen die een zelfgestuurde IRA niet kan bevatten, gelden ook voor andere IRA’s – beleggingen in verzekeringen, S-bedrijfsaandelen of verzamelobjecten. In ieder geval zullen IRA-verzorgers normaal gesproken elke IRA die niet zelfgecoördineerd is om speculaties effectief te volgen, beperken, bijvoorbeeld verhandeld op een open marktaandelen, effecten, endossementen van winkels en gemeenschappelijke activa. Er zijn ook beperkingen van de overheid op de hoeveelheid contant geld die voor elk jaar in een IRA kan worden bewaard. Hoe het ook zij, er is geen beperking op de hoeveelheid geld die in het voertuig kan worden verdiend, en zelfgecoördineerde IRA’s hebben veel meer theoretische kracht dan bijna elk ander soort pensioenrecord.

Een belegger kan goud, gouden munten en staven aanhouden zolang ze voldoen aan twee fundamentele maatregelen. Het goud moet legitiem geld zijn van een vermeende open substantie en het moet voldoen aan een specifieke deugdstandaard. In de Verenigde Staten moet de deugd 0,995 zijn. Deze norm is onderscheidend voor verschillende landen, dus onderzoek is belangrijk om het juiste deugdniveau te bepalen.

Op dit moment wordt u gepresenteerd aan de controle en amusement die de financiers en handelaren met uw geld spelen op Wall Street. Deze presentatie zorgt ervoor dat je in elkaar geslagen wordt wanneer de stijging van waarden en obligaties onvermijdelijk explosief is. Goud wordt over het algemeen snel verzameld door nationale banken overal ter wereld, omdat ze het vertrouwen in contanten hebben verloren. Ze geloven gewoon de Amerikaanse dollar niet, en ze weten hoe winstgevend goud is als een schatkamer. De banken van de wereld weten hoe ze hun geld moeten behouden. Je wedt liever niet tegen hen! Zilver wordt dan weer merkbaar ongebruikelijker omdat de voorraad ervan sneller wordt verslonden dan dat het wordt gedolven. Een paar specialisten voorzien dat we in de komende 10 jaar zilver tekort zullen komen vanwege het toenemende gebruik ervan in innovatieve assemblage. Schokkend genoeg is zilver zeldzamer dan goud. Zilverwinkels worden geschat op ongeveer 500 miljoen ounces die over de grond toegankelijk zijn, in tegenstelling tot ongeveer 2 miljard ounces goud.

Leave a comment