Hoe je grappig kunt zijn en je vrienden kunt entertainen

[ad_1]

Je zult mensen vaak horen zeggen dat iedereen grappig kan zijn. Als dat zo was, zou de wereld vol zijn met die van Jerry Seinfeld en zou iedereen zijn leven weglachen. Leren hoe grappig te zijn kan worden gedaan, maar het is niet iets dat voor iedereen vanzelfsprekend is. Er zijn enkele trucs voor de handel.

Om grappig te zijn, moet je een vast publiek hebben dat vermaakt wil worden. Je gaat bijvoorbeeld geen grap of grap vertellen aan je baas nadat je de bal op een miljoen dollarrekening hebt laten vallen. Dit is geen verstandige tijd. Een goed uitgevoerde onverwachte grap kan echter het toneel vormen in andere situaties waarin je vrienden je het leven van het feest zullen noemen.

Situaties uit het echte leven zijn vaak de grappigste dingen die je kunt aanbieden. Kijk naar enkele van de meest succesvolle komieken ter wereld. Bill Cosby, Richard Prior, Eddie Murphy en Kris Rock, het enige wat ze echt doen is verhalen over hun leven vertellen waardoor we van onze stoel vallen. Toegegeven, ze hebben een manier om het te doen, maar onze levens voorzien ons elke dag van jouw humor.

Een ander ding dat gelach oproept, is een beetje pijn en lijden. Dit is een aloude traditie en is de wortel van slapstickhumor. Wat was er grappiger dan de Three Stooges toen je een kind was. Iemand die een klap op zijn hoofd krijgt of een liesschot neemt, kan ervoor zorgen dat je uit je stoel valt, waardoor je buik niet zo hard lacht. Werk wat van deze dingen in en je zult versteld staan ​​​​hoe grappig je wordt voor je vrienden.

Snelle humor is ook iets dat je erg handig zult vinden als je grappig probeert te zijn. Een opmerking maken over het voor de hand liggende met een uitspraak die het tegenovergestelde weerspiegelt, is altijd een hit. Denk aan Chandler Bing over Friends. Zijn sarcasme zou de fans bij elke show in de steek laten.

Is er werk voor nodig om grappig te zijn? Natuurlijk wel, maar het verslaat de saaiheid!

Leave a comment