Beleef een leuk babyshowerfeestje met deze babyshowerspelletjes

[ad_1]

Babyshowers worden meestal gespeeld tijdens een babyshower en bieden eindeloos plezier voor de toekomstige mama en de gasten die voor het evenement zijn uitgenodigd. Velen zijn van generatie op generatie doorgegeven, terwijl anderen op de dag zelf kunnen worden gekocht en gespeeld.

Aangezien de douche wordt gepland en uitgevoerd door specifieke familieleden of vrienden, zullen zij degenen zijn die beslissen welke games ze gaan spelen. Dit is een geweldige tijd om creatief te zijn en plezier te hebben met de speciale vrouwen in het nieuwe moedersleven.

Plaats het sperma op het ei is een spel vergelijkbaar met Pin The Tail On The Donkey. Het doel van het spel is dat de geblinddoekte vrouwen de afbeelding van een spermacel aan de afbeelding van een eicel bevestigen. Dit zorgt voor uren speelplezier en is te koop in een winkel.

De gasten foto’s van zichzelf laten meebrengen naar het feest is een andere manier om een ​​geweldig spel te beginnen. Laat iedereen raden welke foto bij welke gast hoort en kijk wie het meest goed heeft. Meestal ontvangt de winnaar een soort prijs voor haar inspanningen.

Veel vrouwen vinden het leuk om de mama te verkleden en dan een pop in hun armen te dragen alsof het een echte baby is. Ze moet het voeden en de luier van de baby verschonen en krijgt een straf omdat ze het niet goed doet of haar baby vergeet. De straf wordt bepaald door de groep.

Tijdens de spelletjes die bij een babyshower worden gespeeld worden vaak prijzen uitgedeeld maar deze hoeven niet duur te zijn. Meestal zijn het dingen zoals chocolaatjes of badproducten. Prijzen zijn een geweldige manier om mensen in de geest van de dingen te krijgen en het plezier van de spellen te vergroten.

Spellen verzinnen of ideeën opdoen van vrienden en familie is een geweldige manier om de festiviteiten van het evenement te vergroten. De spellen hoeven niet duur te zijn en veel kunnen worden gespeeld zonder ook maar iets te kopen. Je hebt echter ook de mogelijkheid om ze te kopen, maar de keuze is aan jou.

Het belangrijkste om te onthouden als het gaat om babyshowers, is om er een leuke ervaring van te maken voor alle betrokken vrouwen. Dit is een tijd van hechting voor de moeder en haar beste vrienden en familie, waar zij en haar nieuwe baby worden overladen met liefde en geschenken.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *